Späť
trasa č. 32 Link trasy: http://trasy.gpsteam.eu/index.html?trasa=32
Smolenice (vlak) - Smolenice - Hlboca - Vlciaren - Nad Vlciarnou - Cervena Hora - Stary Plast - sedlo Klokoc&StaryPlast - Amon
Vizualizácia v CMAPS:
Primárna oblasť Malé Karpaty

Pekna trasa po lesnych cestach. Zo Smolenic (vlak) po statnej ceste do dediny Smolenice. Odtial po modrej znacke cez uzku dolinu Hlboca (jediny malokarpatsky vodopad) na razcestie Vlciaren a dalej na razcestie Nad Vlciarnou. Potom po lesnej ceste bez znacenia s malym prevysenim na Cervenu Horu.
Tam po cca. 400m po lesnej asfaltke odbocit dolava a stupat po lesnej ceste popod Ciernu Skalu. Neskor z lesnej cesty opat odbocit opat dolava a prudsie vystupat na hreben a potom chodnikom na Stary Plast. Z kopca pekne vyhlady.
Zo Stareho Plasta chvilu naspat. Potom nevyraznym lesnym chodnikom zjazd (kratky ale pekny singletrailovy usek) a neskor po lesnej ceste klesanie do sedla medzi Starym Plastom a Klokocom. Keby sa to islo naopak, na tomto useku by sa muselo chvilu tlacit.
Odtial stupakom po lesnom chodniku, ktory se zmeni na lesnu cestu na razcestie Amon (na razcesti je cervena a modra znacka).
 
Dĺžka 17 km Prevýšenie 550 m Súbor: PLT
Kondícia ++ Technika +++ Krajina ++++
Autor Palo TT Pridaná 2007-01-17 05:33:12

 
Pridať komentár
Názov         Autor*   
Komentár*
Súbor
2 plus 6 rovná sa *prosím spočítaj čísla *povinné údaje
Súbor: max. 150KB (plt,jpg)
Komentár:
V prípade vloženia PLT súboru, vkladajte optimalizované logy (rádovo max. stovky bodov trasy v súbore) a nie aktívne logy s mnohými tisíckami bodov. Reťazce začínajúce http:// alebo www. budú automaticky zobrazené ako linky
Link na inú trasu na tejto stránke je možné zadať: #číslotrasy napr. #14
Link na iný POI bod na tejto stránke je možné zadať: *číslobodu napr. *11
Vizualizačný link trasy s markerom na mape je možné zadať: *xZEMDLZKAyZEMSIRKA napr. *x48.46001y17.27472