Späť
trasa č. 23 Link trasy: http://trasy.gpsteam.eu/index.html?trasa=23
Vizualizácia v CMAPS:
Primárna oblasť Javorníky

Velmi narocna pristupova trasa na hreben Javornikov, ktora prejazd moze trvat aj 4 hodiny. Trasa vedie po modrej turistickej znacke. O narocnosti svedci "zubaty" profil a celkove prevysenie, ktore je viac ako 1600 metrove. Tazky je aj povrch trasy - podklad je rozjazdeny od motoriek. O tom, ze tu dominuju motorkari, sa mozeme presvedcit v zapisoch vrcholovej knihy na Orgonovej Kycere. Ale na druhej strane vdaka nim je trasa prejazdna. Inak by tu urcite panovala vacsia hustina.
Priblizne na 4 miestach treba bike aj potlacit, sice nie dlho, ale zase strmo. Najdlhsie a najnarocnejsie je tlacenie na Orgonovu Kyceru. V tychto miestach je aj povrch technicky - kamenisty.

V stupani na Lopusne (po prekrizovani asfaltky Udica - Jasenica) odbaca znacka z lesnej cesty chodnikom doprava. Je tu lepsie stupat chvilu mimo znacky dalej po lesnej ceste, lebo chodnik je smerom hore nezjazdny a o chvilu sa napoji naspat.

Tesne pod Malym Javornikom je pramen.
 
Dĺžka 32 km Prevýšenie 1600 m Súbor: PLT
Kondícia ++++ Technika ++++ Krajina +++
Autor Palo TT Pridaná 2006-09-30 21:00:40

 
Pridať komentár
Názov         Autor*   
Komentár*
Súbor
3 plus 28 rovná sa *prosím spočítaj čísla *povinné údaje
Súbor: max. 150KB (plt,jpg)
Komentár:
V prípade vloženia PLT súboru, vkladajte optimalizované logy (rádovo max. stovky bodov trasy v súbore) a nie aktívne logy s mnohými tisíckami bodov. Reťazce začínajúce http:// alebo www. budú automaticky zobrazené ako linky
Link na inú trasu na tejto stránke je možné zadať: #číslotrasy napr. #14
Link na iný POI bod na tejto stránke je možné zadať: *číslobodu napr. *11
Vizualizačný link trasy s markerom na mape je možné zadať: *xZEMDLZKAyZEMSIRKA napr. *x48.46001y17.27472